tjällmo logga

hotell tjällmo gästgifvaregård

I SNART 350 ÅR har man stannat till för mat och vila på Tjällmo Gästgifvaregård. På 1600 och 1700-talen vattnade och kanske bytte man även sina hästar här.

Nu drivs Tjällmo Gästgifvaregård av paret Monica och Chris Wall som värnar den gemytligt hemtrevliga känslan som är karakteristisk för platsen.

Hotelldelen inryms i två byggnader med sammanlagt 12 dubbelrum. Dusch och toalett finns i varje rum. Frukost ingår alltid. Vi har valt att vara ett tv-fritt hotell, gratis wifi finns dock i alla byggnader. I restaurangen serveras god mat på råvaror från trakten lagad ifrån grunden.

I 1700-talsbyggnaden hittar ni våra charmiga rum som benämns standard .I denna byggnad startades en gång gästgiveriet i bottenvåningen. Andra våningen byggdes till på 1700-talet.
Rummen är inredda i olika färger och har trägolv. Samtliga rum har dusch och toalett.
Det finns fyra dubbelrum på varje våning.

Rummets storlek 15 m²
2 enkelsängar 
Plats för en extrasäng.
Ej tv på rummen

Gå till bokningen för aktuella priser.
 

I trädgårdsannexet byggt på 1980-talet hittar ni fyra rum. Tre av dem är benämnda budget. Dessa har utsikt mot en lugn parkering och har även något äldre badrum. Det fjärde rummet benämns standard och har utsikt mot trädgården och med ett nyrenoverat badrum.
Här finns ej trägolv. I denna byggnad bor ni som reser med husdjur.

Rummets storlek 15 m²
2 enkelsängar
Plats för en extrasäng.
Ej tv på rummen

Gå till bokning för aktuella priser.
 

loading...

Tjällmo Gästgifvaregård
Tel: 0141-600 30
Mail: info@tjallmo.com