tjällmo logga

Tjällmo Gästgifvaregård
Tel: 0141-600 30
Mail: info@tjallmo.com

Restaurangbyggnaden består av två våningar.
På övervåningen finns stora salen med plats för 30 personer samt två mindre rum med plats för 10 respektive 12 personer. 
På nedervåningen "Skänken" kan vid behov även dukas upp för 20 personer.

Gästgifvaregården är en bra storlek att samla hela familjen och få hela för sig själv. (12 hotellrum med 24 bäddar om övernattning önskas)

Obs. Fram till den 5 september serverar vi middagar till hotellgäster och förbokade sällskap.  Som hotellgäst kan du boka middag vid rumsbokning och sedan välja meny senast dagen innan ankomst.

Efter 5 september håller vi semesterstängt. Vi återkommer med datum för hösten vid senare tillfälle.

 

-Chris Wall, en californier med känsla för svenska råvaror. I köket tillagas all mat från grunden. Mycket vilt från trakten, nöt och fläskkött från Östergötland. Fisk oftast från närliggande sjöar. Grönsaker och rotfrukter kommer så långt det är möjligt från vår egen ekologiska odlare i närheten. Vi erbjuder en liten à la carte matsedel, trerätters menyer och enklare rätter i form av Veckans Husman eller soppa.

-Monica Wall, född i byn Tjällmo som återvänt efter en karriär jorden runt i resebranschen inom flyg, på båt, hotell och resebyrå. 2012 slog så makarna sig ner i Tjällmo för att driva Gästgifvaregården här efter att ha drivit Borensbergs Gästgifvaregård i sju år. De värnar om den lokala kulturen och den hemtrevliga känslan som präglat Tjällmo Gästgifvaregård genom tiderna. Tjällmo Gästgifvaregård grundades 1670 och 2020 firar Tjällmo Gästgifvaregård 350 år.